Welkom op deze nieuwe website!

Ik ben Laurijn, dierenvriend, veganist en idealist. Via mijn netwerk probeer ik mensen kennis te laten maken met dieren als individu en ze te inspireren om met andere ogen naar onze rol ten opzichte van dier en natuur te kijken.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor Stichting Oosterhoeve in Den Bosch. In 2019 ontving ik namens deze stichting als eerste in Noord-Brabant het certificaat ‘Diervriendelijke Kinderboerderij’, uit handen van Commité Dierennoodhulp Nederland*. Ook ontwikkelde we een veganistische visie op de kinderboerderij.

Na vele jaren is het nu tijd om mijn eigen initiatief neer te gaan zetten! Ik droom van een plek waar mens, dier en natuur in harmonie met elkaar bestaan en samenwerken, waar het leven van elk individu wordt gerespecteerd en gevierd en waar geredde dieren de ruimte en zorg krijgen die zij verdienen

Vanaf September zullen we onze plannen bekend gaan maken. Wil jij als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan alvast aan voor onze nieuwsbrief!

(Aan het begin van 2021 ben ik vertrokken van de Oosterhoeve en kort daarna is het keurmerk helaas weer ingetrokken. Zie link: https://www.diervriendelijkekinderboerderijen.nl/nieuws/2019/09/kinderboerderij-oosterhoeve-‘s-hertogenbosch-ontvangt-keurmerk).

 

close

Oh hallo daar 👋
Leuk dat je er bent!

Meld je hier aan om elke maand geweldige inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.